Synd på så rara ärtor



Det här med monarki, det är verkligen inte min cup of tea. Men jag kan inte annat än tycka synd om Madeleine om det stämmer att hon inte får bryta förlovningen med Jonas förrän efter 19 juni.

OM han nu varit otrogen med en intet ont anande 21-årig norsk snärta, så känner jag verkligen med henne om hon tvingas vara "låtsas-förlovad" och gå på sin systers bröllop med en kille som ligger runt bakom ryggen. Inte okej.

Samtidigt är hela grejen med monarki galen: det här med apanage? Ska vi vara så stenålders att några föds in i en högre kast? Nej du Madde, dumpa Jonas och abdikera från tronen som prinsessa. Det är det enda rätta. Med en syster som gillar killar med truckerkepsar, en mamma som plastikopererar bort årens framfart, en pappa som hyllar kungen av Bruneis öppenhet, en bror som gärna frotterar sig med gamla Paradise hotel-deltagare och en fästman som är otrogen på after ski, är nog det enda rätta att frånsäga sig titeln om du vill ha din ära i behåll. Mer white trash än kungahuset blir det inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0