Förrätt à la RonYlv. Mums. Anna har dukat ...

img_0295 (MMS)

Förrätt à la RonYlv. Mums. Anna har dukat för kungar och kvällen ser lovande ut.


Det här nyåret sparar jag inte på något, v...

img_0293 (MMS)

Det här nyåret sparar jag inte på något, vare sig det gäller paljetter, hår eller smink. Det hindrar tydligen inte Sirpa-Liisa att visa sin närvaro. Anywho - gott nytt allihop!


Nu har det hänt. Huga. Nästa år blir jag 3...

Nu har det hänt. Huga. Nästa år blir jag 30 år. Idag var första gången i mitt liv som jag inte behövde visa leg på Systembolaget. Gråt och tandagnisslan. Nu går det utför.


...kanske är det någon av dessa? Jag kan a...

img_0270 (MMS)

...kanske är det någon av dessa? Jag kan avslöja att jag blivit med brudklänning idag.


Dresshunting.  Hur ska man kunna slå Victo...

img_0266 (MMS)

Dresshunting.  Hur ska man kunna slå Victoria? Det är min drivkraft i klänningsdjungeln. Hur slår man Victoria?


Facing the facts

Idag har jag och hjärtat mitt lagt flera tusen kronor på lampor. Och känner oss nöjda med det. Det är då man inser att man på riktigt är vuxen. Jag har ju lite svårt att facea det i vanliga fall som ni vet.
När vi med åtrå i rösterna unisont uttrycker vår längtan efter Lamino signerad Yngve Ekström så blir man väl medveten om att man blivit just vuxen. Och med lägenhet. Min sista streetcred försvann med lägenhetsköpet.

So long, farewell. Auf wiedersehn, goodbye.

In vino veritas

Jag och M har delat en flaska rödtjut medan vi tittar på filmen-utan-slut: Karibiens pirajter del 2. Suck. När vinet nu tog slut ville jag öppna en till. Då tyckte M att det var alkoholistvarning att hemmadricka varje kväll.Ursäkta??!!! Det är väl det julledigheten är till för, eller?


Våga vägra nykterhet, sa jag morskt och bad M att snälla rara pretty please hälla upp en whiskey till mig (det andra alternativet var champagne och där drar jag liksom gränsen en måndagkväll). Vilket han såklart gjorde. Han är nämligen en vänlig själ.

Sagt och gjort:

(observera: i min nya supermjuka fleecetröja, vuxenpoäng)

Efter den här jätteklunken insåg jag att fina hjärtat hällt upp ett redigt glas likör till mig. Smakade. Inte. Som. Jag. Trodde.

Guten juhlen allen

Så är julafton numero dos avklarad. Stormys på Hammarbyterassen. Den bästa julaftonen på flera år.
Till er alla, från oss alla, en riktigt god jul.

Min bästa julklapp. Tack älskling!

img_0240 (MMS)

Min bästa julklapp. Tack älskling!


Julafton och frukost hos RonYlv. God bless...

img_0235 (MMS)

Julafton och frukost hos RonYlv. God bless us, everyone.


Så himla grunge. Har hittat farmors glajjo...

img_0224 (MMS)

Så himla grunge. Har hittat farmors glajjor hemma hos pappa.


Lilla lillasyster har fått ny flashig mobi...

img_0209 (MMS)

Lilla lillasyster har fått ny flashig mobil. Från 1988. Hello Africa, Tell me how you're doing.


...och nu dukas det fram laxmiddag i det R...

img_0158 (MMS)

...och nu dukas det fram laxmiddag i det RonYlvska hemmet. Jag säger ju att den här helgen kickar ass.


Vi är i Montazami-land och ska äta brunch....

img_0152 (MMS)

Vi är i Montazami-land och ska äta brunch. Den här helgen tar alla priser.


Jag har tagit med mig min man på duomassag...

img_0150 (MMS)

Jag har tagit med mig min man på duomassage, nu stundar thaibuffe och sedan gospelkonsert med jultema i Filadelfiakyrkan. En helt perfekt kväll.


Snälla tomten...jag har varit himla snäll och önskar mig den här polaroidkameran. Ta nu chansen och bevisa att du finns.
Polaroidbilder, finns det något coolare?

Insikter en fredagskväll


Här sitter jag, surfar på Facebook och inser plötsligt...


...att alla andras statusar tydligt klargör för mig...


...jag är den enda som sitter hemma alldeles planlöst, utan älsklingen <3 <3 <3 och har fredagsmyyys <3<3<3 med vin <3<3 och ej att förglömma <3<3<3<3<3<3. Eller <3<3<3.
Det är bara jag, Aportekarnes och Comedy Centrals roastprogram.
(...men det känns ändå så här)

En fin present, som senare utvecklade sig ...

img_0149 (MMS)

En fin present, som senare utvecklade sig till en samling av stressande rubriker. Vad hände?


Horror of all horrors

Idag har vi gjort ett försök att på något vis slå fast en bröllopsbudget. Haha. Ha.

Ha ha.

HA.

Är ni bekanta med begreppet svart humor (very 90´s)? Det är vad jag bjuder här ovan. För det vi upptäckte var att vi inte kommer att ha råd att, tjaa, göra någonting överhuvudtaget det närmaste halvåret. Kul. Kul med bröllop. Vems idé var det att göra en business på att helt enkelt råna förälskade människor? Det geniet skulle jag vilja ta ett ord med. Vilket PR-proffs får människor att liksom självråna sig? Och sedan göra andra avundsjuka på det hela? Få folk att drömma om spektaklet sedan de är små?

Jag har några businessförslag själv jag, att lägga fram. Tillsammans kanske vi skulle kunna kolla på upplägget för att sälja sand till saharaner (jo det är nog ett ord)? Eller en ismaskin till enuiter. Vi skulle nog kunna tjäna en slant tillsammans.Men det är inte schysst att lura folk på det sättet. Jag skulle inte kunna försörja mig på det viset.

..bara till jag hade fått ihop pengar till vårt bröllop.

Idag har jag trotsat vädergudarna

Det snöade ungefär underifrån när jag gick ut från porten idag. Trevligt. Men eftersom jag är en mycket modig person och inte bara en liten lort, lät jag mig inte avskräckas.

Jag har handlat julklappar minsann. Till kreti och pleti. Har införskaffat allt från sköna The Body Shop-krämer till My Littlest Pet Shop-djur (? Eller vad det nu är? Dont´t even get me started. Det är som om Bratzdockorna tagit ectasy och tillsammans brainstormat fram det ultimata husdjuret).Jag var ju heller inte ensam på stan kan jag tala om. Men jag utförde min arbetsorder.
Dagen avslutades med en helt underbar middag på Koh pangan tillsammans med bästa Ankan. Och imorgon är det fredag. Det bådar gott.

Snöstorm, I laugh in thy face

Spiderchick


Spider von Chick är en av mina absoluta favoritbloggar. Nu ger hon alla chansen att vinna en snajdig vagn - gå in här och tävla.Jag har tävlat åt gudomlige lille Adrian. Håll tummarna för mig nu hörrni!

TRL Gullmars

Har kollat igenom 10 avsnitt av Rebecca och Fiona på svtPlay. Jag undrar direkt varför ingen frågat mig om de får göra en dokumentär om mig och mitt liv? Så konstigt?


Idag hade avsnittet till exempel bjudit på att jag sovit (med smutsigt hår och Jesus is my homeboy-tischa från 2002), ätit 12 pepparkakor, missat en telefontid med 19 minuter och kollat på strömmande på iPhonen. Det är fasiken vardagsdramatik det. Jag funderar på att våga mig ut och köpa 1 kilo mjöl snart också.

Svt, det är bara att höra av er. Men inte idag för jag orkar inte prata nu. Är liksom utpumpad efter denna hektiska dag.


Maila. Så gör vi. Maila, så återkommer jag när jag orkar. Peace.

Julklapp


Den här take-awaymuggen vet jag precis vem jag skulle vilja ge bort i julklapp till. Superfin och rolig! Dock lite dyr... passar allra bäst för inbitna Canonälskare förstås.

Konichiwa!

img_0093 (MMS)

Konichiwa!


Hej hej.

Jag har inte glömt bort dig bloggen. Men december verkar vara en riktigt sugig månad bloog-vise för mig helt enkelt. Även fast det händer en massa kul grejer.

Ja, just idag är jag iofs sjuk som en hund. Så det händer kanske inte så vansinnigt mycket för tillfället.


Men helgen som var hade jag och Jess vår årliga decemberfest. I år var jag japansk geisha, då temat var L eller J. BILDBEVIS KOMMER! LUGNA ER! Jag förstår att ni blir extatiska nu.

...och i helgen har jag planerat en supermysig toppendag för ma bebe. Hehe. He doesnt know what's coming.


Anywho. Tillbaka till soffläget.

RSS 2.0