Hello 90´s


Sportar mittbena idag. Det var ca 15 år sedan senast.

Jag och mittbenan ska bege oss ut på stan och shoppa
  • present
  • blommor
  • något att ha på mig
till middagen ikväll. Det är mycket bjudningar nu! Det gillar vi.
Gå bort-äta är extremt uppskattat då man själv har ett kök som är till hälften rivet.

YesterdayMiddag hos Ronylv med åttiotalstema. Deras cheesecake med saffran blir enormt svårslagen när det blir vår tur att bjuda igen.

YES! Jag kom ut och sprang idag trots allt...

201010302053 (MMS)

YES! Jag kom ut och sprang idag trots allt. Ungefär sex timmar senare än planerat, but still.


Är det bara jag...

...eller är den här mattan rätt vidrig? Jag tänker inte "mord". Jag tänker "5 av 28 dagar".


Unfresh.


Bild och inköpsställe

Jippie

Jag har ett jobb jag drömmer om, som kombinerar min kompetens, min utbildning och ett arbetssätt i projektform. Idag hade jag möte med en kvinna som öppnade en möjlighet att faktiskt jobba med exakt det i framtiden. Inget är klart, men jag känner definitivt att det här är något att haka på. Små steg i taget framåt.

Det faktum att hon sökte upp mig för att hon tänkte på mig först och dessutom hade blivit rekommenderad mig från en person jag verkligen ser upp till bidrar ännu mer till att jag känner mig ganska lätt om hjärtat just nu. Bara att vara den första som är påtänkt känns minst sagt toppen.

Det finns alltid en väg att gå om man vill framåt. Ambitions, ambitions.

http://2.bp.blogspot.com/_CsDPIVIWcF8/S8MHGpZ-ZnI/AAAAAAAABwc/_Ne2yNsCiYc/s1600/Celebrate.jpg

..och så berättar vi aldrig för M hur myck...

201010282046 (MMS)

..och så berättar vi aldrig för M hur mycket jag betalat för ett doftljus.


Hehe.

Har slötittat på Hollywoodfruar, då jag har ett (onormalt?) intresse i Isabelle Adrian. Hon vill så hemskt gärna vara superglamourös. Hon ÄR superglamourös också, så jag antar att hon lyckats.

Då tycker jag att det är lite roligt att programmet presenteras av Chill Out - vin på tetra och PET-flaska.

http://3.bp.blogspot.com/_UdXfrYpsxPQ/S-_o8JxpsNI/AAAAAAAAAUI/UF8CgAplOVE/s200/Pink+Pet.jpeg

Glamourous, oh the glamourous, glamourous.


Stolta syrran.Min syster är miss cool. Hon har nog fått sin känsla för rytm och koordination från mig. Inte.
Det tog hon allt av, den snåla ungen. Det, perfekt hy, grop i hakan och alla förutsättningar för en grym bränna varje sommar.


Skitunge.

Dagens kärleksbrev.

201010231994 (MMS)

Dagens kärleksbrev.


Tog en sväng förbi Linköping och lilla sys...

201010242003 (MMS)

Tog en sväng förbi Linköping och lilla syster min. Vädret: zero points. Yvanna: 10 points. Gulle.


Jag har blivit avmålad. Om ni undrar vad a...

201010241996 (MMS)

Jag har blivit avmålad. Om ni undrar vad alla bruna streck är, så är det rynkor. Man börjar ju bli lite till åren. Det är jag och Lill-Babs nu.


Nu står det klart: jag ska skriva barnböcker.


Skåda. Snö, och knappt dagsljus klockan sj...

201010221990 (MMS)

Skåda. Snö, och knappt dagsljus klockan sju på morgonen. Hej vintern!


Jag har en tendens att känna mig onödig,...

Jag har en tendens att känna mig onödig, att glömma bort att jag är behövd. Att jag faktiskt har ett helt gäng med människor som vill bygga relationer med mig. Som tycker om att umgås. Jag har faktiskt så många fina vänner omkring mig. Tack för att ni finns. Ni gör mig glad i hjärtat folks.


Mycket kvinnfolk här ikväll. Det kommer bl...

201010161985 (MMS)

Mycket kvinnfolk här ikväll. Det kommer bli svårt för mig att fånga Stenmarks uppmärksamhet i denna svallande hop av fladdriga blusar och stilettklackar, men jag är inte sen att anta utmaningen. Darra Hanna, darra.


Rysningar

Det finns nog ingen låt som haft så många olika, och så starka betydelser som denna låt.
För mig.
I love it.

And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight 

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your alive


Ambitions

And if somebody’s going to make it
then this somebody ought to be you
And if somebody’s going to fake it
then this somebody, somebody is you
If it’s me that was going to take it
then I know that it wouldn’t be straight

And I keep telling my reflection
Ambitions are already starting to fade


Hej och hå!

Har mms-bloggat i ett par dagar nu. Inte för att de kommit fram, men ändå.

S'att ni vet.

Sitter nedpöst i min soffa och äter naturgodis framför Idol. Life is good.

Det här var helt SJUKT bra. Riktigt, rikti...

201010111979 (MMS)

Det här var helt SJUKT bra. Riktigt, riktigt bra. Bara att doppa fingret och nagellacket är puts väck. Fabulous!


Biodags.

201010101970 (MMS)

Biodags.


Det gäller att vara kvalitetsmedveten


Noll koll.

I Mallans goodiebag låg en Body splash från Stockholmsgruppen. Den var rosa. Den hette Maya Mayskär.

Det var allt jag kunde utläsa.

Vad sjutton är Body splash? Vad gör man med det? Jag kände mig inte våldsamt hipp när jag var tvungen att googla Body splash + Stockholmsgruppen. Men jag var iaf inte ensam:
Synd bara att det var 3 år sedan frågan var på tapeten för Mimi och Amanda. Jag är inte så värst på hugget när det gäller skönhetsprodukter tydligen.


Recension av Idol

Jag förstår ju att alla väntar spänt på vad som faller just mig i smaken ikväll. Caliente! Jag är inte den som spottar i åsiktsglaset. Those who can´t do, teach. Som man brukar säga. Snart ska jag också börja recensera bakverk, tänkte jag. Berätta exakt hur de ska förbättras och så. Tex: grädda klart.

JAJA, ANYWHO:


Jay Smith - Alltså jag vet inte. Det blir himla svårt med slätstrukna Nickelback-klicheér och teatraliska hårdrocksdarr på rösten tycker jag. Nej. Bort.Andreas Weise - För det första: Måste. skaffa. en. mer. dirty. look. Klipp sidecuts eller något. KLä dig i en kostym av kött. Något! Duktig sångare, men allt känns lite... Café Norrköping. Det är för lite Justin över dig Andreas! Kom igen! Och sluta använda dig av Christer Sjögren-gester med händerna. Men du kan få vara kvar.Linda Varg - Oj oj oj. Det är så svårt att sjunga 90-talsrock. Man var liksom politiskt korrekt arg på ett 4 Non Blondes-sätt då, som inte riktigt funkar idag, mycket dramatik och fulsnygga miner. Sen är Alanis en svårrippad artist. Men Linda får ändå godkänt, för jag tycker att hon är cool. Jag ignorerar att hon mest skrek sig igenom sitt uppträdande.Daniel - En obra start är att jag inte ens kände igen killen. Sjukt snygg styling dock. Han kör safe stil på sina nummer, men å andra sidan så funkar det. Han har en behaglig röst och gör bra ifrån sig, tycker jag. Jag är rätt säker på att det kommer bli ngn slags Justin Bieber-hysteri hos högstadietjejerna kring denna kille. Helt klart godkänd!Elin - Hon ser ju onekligen ut som en megastar. Den här tjejen slänger inte bara på sig det som låg närmast när hon går upp på morgonen direkt. Lite trist och själlöst framträdande, men jag är säker på att hon sitter säkert. Hon tar sin plats på scenen och går igenom tv-rutan. Hon ser dessutom ut lite som en avatar då hon hoppar/skyndar sig fram på scenen.Olle - Olle är väl alla 22-åriga tjejers dröm. En snäll, men rotlös kille att tämja liksom. Och så gotlänning på det. Sedan väljer han Tracy Chapman, vilket blir ungefär 2000 extrapoäng bara det tycker jag. Som han lyckas göra både rättvisa och på sitt eget sätt. Jag gillar hans lite gnälliga röst. Jag gillar hela honom faktiskt. Kanske är jag lite 20-something hormonstinn själv? Han var topp tre ikväll! Heja Olle!Sassa - Helt O-PK känner jag att jag någon gång önskade få se en lesbisk tjej i media som inte är utstuderat butch. Herregud de kommer väl i alla former som alla vi andra. Sassa känns överhuvudtaget lite inkvoterad, svajig röst och väljer Pink?! Och förra gången Dude looks like a lady. Hon känns så sökt. Som om hon och Britney är på samma våglängd. Mer själ Sassa. Samtidigt som jag känner för henne, hon känns ganska osäker.Linnea - Känns naturligt spexig på scenen, jag gillar henne. Håller sig till det som är hennes grej, men gör ändå riktigt bra framträdanden. Hon har en underbar röst och sångteknik (jag tänker Portishead), det verkar som om hon tänker igenom sina framträdanden. En aning svår låt, men heja vad bra det blev. Go Linnea!Geir - Slå på Lugna favoriter om ett halvår så hör ni säkert Geir. Eller på en Viking Line-kryssning. Han är en manlig Marie Picasso. Proffsig och slätstruken. Trots hans försök till Bryan Adams-rosslingar. Det känns som om man hört allt det här förut? Även om han är duktig. Tråkig.


Alice - Nu hör ju till saken att jag är lite kär i Alice. Jag tänker att om man blandar tvillingarna Olsen med Caroline af Ugglas så får man Alice, utseendemässigt. Ikväll lät hon k an s k e lite bräkig och låten kände som att den gick lite för långsamt? Sammantaget gjorde hon dock det hela riktigt bra. Hennes hesa röst, grymma falsett och schyssta stil tilltalar mig dock något enormt. Jag har kvar min hand över dig Alice. Bravo.Minnah - Ahmen hallå. Hon bara växer på en, denna Minnah. Överraskar med en skön attityd, stor röst och i princip flawless framträdande. Wow.Judge Lois rules: bäst ikväll var Olle och Linnea. För min del kan Jay, Linda, Geir eller Sassa få åka.


*Update: Jag känner med Sassa. Hon blev så ledsen.  Det är tufft, att åka ut. Jag kan beundra modet att våga riskera det. I would NEVER. Hopas Sassa får en bra kväll ändå. Först ut och allt.

Dagens.Fredagsnöje.


Det kanske inte är helt klart vad jag sysslar med på bilden: jag laddar inför Idol.
Under tiden googlar jag bilder på fina djur.


Goodiebagens innehåll granskas, gläds över...

201010071966 (MMS)

Goodiebagens innehåll granskas, gläds över och godkänns över en gokväll-te på Brasco.


Event för Mallan på Story. Lyckat! Jag och...

201010071965 (MMS)

Event för Mallan på Story. Lyckat! Jag och Ylva har roffat åt oss varsin goodiebag och dricker gratisdrink. Life is good.


NybadadHar precis badat klart lite skumbad. Tyvärr fick jag läsa själv.


Mission: impossible

Det har fastnat snorlukt i mina näsborrar. Vad sjutton gör man åt det?

Kändisjakten

Begåvade Malin har blivit mamma: idag är det releasefest för hennes bok Kändisjakten. Det ser vi fram emot!

Jag tar med mig Ylva som sällskap - de tu är antagligen de i hela Sverige som vet mest då det gäller kändisskvaller, främst kändisar från Amerikat.

pressm2

Kolla in hennes medverkan i TV4 Nyhetsmorgon här:


Det är kul när man bakar och resultatet öv...

201010061964 (MMS)

Det är kul när man bakar och resultatet överträffar ens förväntningar. Har jag hört. Någon gång ska jag prova på det.


Varför jag kommer peaka som gudmor om ett par år


Bild

Kurerar mig.

201010061962 (MMS)

Kurerar mig.


- Älskling, vi tar ditt namn då vi gifter oss


Man fångar fler flugor med socker än med vinäger.


                     Kom ihåg det Lois.


Hängig, finnig och ömklig. Jag var mer kun...

201010051955 (MMS)

Hängig, finnig och ömklig. Jag var mer kung igår än idag kan jag säga. Har tankat tre avsnitt HIMYM säsong 6, men hade hellre dinerat med Jucke och Mary som planerat.


Äsch, det är ju ändå måndag. Skål.

201010041954 (MMS)

Äsch, det är ju ändå måndag. Skål.


Dagens mode: sentimental. Sitter och gegga...

201010041952 (MMS)

Dagens mode: sentimental. Sitter och geggar lite i känslan av saker som tar slut och saker som börjar. Mina egna och andras.


Arts and crafts


Bild och beskrivning

Snälla, någon, virkande flink själ. Det här är vad jag önskar mig i namnsdagspresent.
22 november, gott folk. 22 november.


In a family portrait, we look pretty happyMan blir ju inspirerad att själv skaffa sig en liten familj. Skapa sig en liten cell att skydda och omhulda. Ta stämningsfulla familjeporträtt som får en att minnas vackra, gemensamma tlllfällen.

Det är vad bilder som denna gör med mig. Stäm. Nings. Fullt.


Tindra <3

Under ett hetsigt IKEA-besök (nya lägenheten, brought to you by IKEA) fick jag ett samtal från världens bästa Tindra: hon tyckte det var dags att vi skulle umgås lite. De hade ingenting planerat för idag - här talade hon för hela familjen - och ville komma förbi.
Lite senare ringde hon och tyckte att det tog för lång tid för mig.

Det är så hjärteknipande när barn blir så pass stora att de kan PRATA i telefon på riktigt. Min underbara Tindra har blivit en hel person, en liten minimänniska som har egna tankar och åsikter, som tycker om att gosa och "inte vill skita ned miljön faktiskt".

Hon är fantastisk, denna lilla tös. Nu fick jag förmånen att spendera min middag tillsammans med henne. Halvvägs genom sin pizza vänder hon sig tll mig och viskar "akta, du vet att alla härinne är monster förutom du och jag?".

Yes gumman, du har rätt. Jag är glad för alla stunder när det är du och jag.

I love you for this.

201010011949 (MMS)

I love you for this.


RSS 2.0